Kakedilla

Jeg har seriøst dilla på alt som har med kaker og baking å gjøre. Jeg har et intenst forhold til italiensk marengs, sjokolade og sære ingredienser som er vanskelig å få tak i – eller som du må lage selv. Jeg leker meg litt med nye smakskombinasjoner, og jeg har et lite prosjekt som handler om å bruke det jeg finner i naturen og foredle det på ulike måter og løfte frem nye spennende smaker i kaker og bakverk. Geitrams, Engsyre, Gjøksyre, Ramsløk, Harerug, Sisselrot, Tistler, listen er lang- det vokser MASSE spennende i norsk natur – og  jeg skal lage kaker av alt sammen!

Denne bloggen er en fin lekeplass, en plass å samle oppskrifter og idéer – og om noen i tillegg finner noe nyttig her så blir det ikke bedre enn det! Hyggelig at du kom på besøk, bare send meg en melding om det er noe du lurer på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s